De omgeving

Vincent’s Attic b&b is goed bereikbaar en vormt een ideale uitvalsbasis voor zowel toeristische ontspanning als zakelijk verblijf en studie.

De uitgestrekte bos- en heidegebieden ten noordoosten van Ede zijn heerlijk om te wandelen of te fietsen. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Middelpunt van Nederland in Lunteren met haar prehistorische Celtic Fields. Of neem Nationaal Park De Hoge Veluwe met de gratis witte fietsen, en het Kröller-Müller Museum met de op-één-na grootste Van Gogh-collectie ter wereld. Ook bijzonder is de Ginkelse Hei waar in september 1944 de grootste luchtlandingsoperatie in de wereldgeschiedenis begon, beter bekend als de Slag om Arnhem.

Vincent’s Attic is ook dichtbij Ziekenhuis Gelderse Vallei / NedSpine, bedrijventerrein A12 en de hoofdweg naar de Universiteit Wageningen.

Op 5 minuten loopafstand vind je een winkelcentrum, een zwembad en een moestuinpark. Voor restaurants en cafés kun je goed terecht in het centrum van Ede.

Bekijk de foto’s van de omgeving:

Bereikbaarheid:

Bussen 1 en 2 vertrekken 4x per uur vanaf station Ede-Wageningen en stoppen hier om de hoek (schema). Je kunt bij ons ook gratis parkeren, er is altijd plek.

Er zijn rechtstreekse treinen tussen Ede-Wageningen en Arnhem (10 min), Nijmegen (30 min), Utrecht (25 min), Amsterdam (55 min) en Schiphol (60 min). Dit maakt Ede ook tot een ideale uitvalsbasis om de rest van Nederland te verkennen.

___

#ede #wageningen #lunteren #bennekom #renkum #veenendaal #barneveld #otterlo #renswoude #rhenen #veluwe #hogeveluwe #nationaalpark #kröller-müller #vangogh #vincent #routevangogheurope #visitveluwe #geldersestreken #airborne #grebbelinie #marketgarden #ww2 #middelpunt #nederland #celticfields #prehistorisch #bta12 #wur #geldersevallei #nedspine #bellestein #heide #bos #wandelen #fietsen #trekvogelpad #zwerfpad