Het ongedwongen thuisgevoel

Zoek je een vriendelijke en voordelige bed & breakfast in Ede-Wageningen? Een plek waar je je ongedwongen thuis kunt voelen? Dan zit je bij Vincent’s Attic goed!

We bieden twee sfeervolle, rustige zolderkamers voor elk één gast. De kamers hebben een vers opgemaakt bed, een schrijftafel, comfortabele fauteuils en sfeerverlichting. Buiten de kamer is een eigen kitchenette met een koelkast, magnetron en waterkoker waar je koffie of thee kunt maken. En natuurlijk is er een gratis snelle internetverbinding.

PRIJS – € 60,- 1p-kamer | contact

Ons nachttarief is gebaseerd op een verblijf van minimaal drie nachten. Voor één of twee nachten en voor last-minute reserveringen is de prijs € 75,-. Bij verblijf van een week of langer kunnen we een gereduceerde prijs bieden. Afhankelijk van de lengte van het verblijf en het seizoen kun je ofwel vooraf per bank betalen of contant bij aankomst.

In de kitchenette is het mogelijk om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden (maar er is geen fornuis). Wij kunnen je verwijzen naar goede en betaalbare bezorgdiensten, take-aways en restaurants in de omgeving, en naar diverse fietsverhuurders. Bij reservering ontvang je tevens een routebeschrijving en andere praktische informatie.

vangoghontbijt3 Tea time

Reservering en annulering:

Voor vragen over beschikbaarheid of het maken van een reservering kun je het formulier op onze contactpagina gebruiken.

Als we je reservering hebben bevestigd, dan kun je tot uiterlijk 48 uur van tevoren kostenloos annuleren. Daarna wordt de eerste nacht in rekening gebracht. Als de reservering een langere periode betreft (meer dan 3 dagen), dan wordt bij annulering 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Gasten die zonder kennisgeving wegblijven, zijn het volledige bedrag verschuldigd.

Een goede match tussen gasten en gastadres leidt altijd tot een wederzijds positieve ervaring. Dat blijkt ook uit de recensies die gasten achterlaten.

We hebben gemerkt dat gasten die open contact, vriendelijkheid en respect waarderen, zich meteen thuisvoelen in Vincent’s Attic. Gasten die een schone kamer met basisvoorzieningen zoeken, en het niet erg vinden om hun schoenen bij de voordeur uit te doen, zodat het huis voor iedereen lekker schoon blijft. 🙂

We zijn een minder geschikte accomodatie voor gasten die een kwalitatieve hotelervaring zoeken, met onder meer een eigen badkamer, televisietoestel en 24-uurs toegang.

We zien er naar uit je te ontmoeten en hopen dat je een goede tijd bij ons hebt. Neem gerust contact op als je nog specifieke vragen of wensen hebt. We helpen je graag!

___

#kamer #kamers #accomodatie #b&b #bedandbreakfast #hostel #shortstay #logies #ede #wageningen #otterlo #veluwe #foodvalley #universiteit #wur #che #campus #wandelen #fietsen #wandeling #vrienden #fiets #natuur #privé #2-persoons #rustig #eco #charme #huur #student #budget #goedkoop #betaalbaar #beste #wifi #zakelijk